OM AU2C

Au2C ApS, Industrihegnet 1, 4030 Tune er ejet og drevet af Christian Spangtoft med mere end 16 års erfaring i alle bilmærker. Med stor passion og interesse for biler, udvikling og mekanik, bliver din bil altid behandlet med en ekstra kærlig hånd og omsorg.

Hos Au2C bliver der altid fulgt med udviklingen og løbende deltaget i kurser, vedr. den nyeste teknik indenfor biler. På den måde kan du som kunde, med tryghed få bilen fejlsøgt og repareret hos Au2C. Vidensbasen er bred og erfaringen er stor, så derfor er ingen biler hverken for nye eller gamle til, at blive repareret ved Au2C.

Har du, som kunde, specielle behov eller ønsker til din bil, er du altid velkommen til at kontakte os hos Au2C. Vi tilbyder nemlig meget mere end blot service og reparation af din bil. Ønsker du optimering, montering af ekstraudstyr eller visuel ombygning, er vi også altid behjælpelige.

KUNDEN I FOKUS

Her hos Au2C er det vigtigste for os, super tilfredse kunder, som kører herfra med et smil på læben.

En ødelagt bil er altid en kedelig situation, så derfor er vores højeste prioritet altid at yde optimal kundeservice.

Vi sætter en stor ære i at udbedre eller optimere kundens bil. En kunde skal altid gå fra os med et smil på læben, god samvittighed og kunne føle sig tryg i trafikken. Glade kunder er vores største drive her hos Au2C, hvilket gør vores arbejde til en ren drøm.

HVORFOR VÆLGE AU2C

Der er flere gode grunde til at vælge Au2C som dit foretrukne autoværksted.

01

Hos Au2C tilbyder vi en super kundeservice og tager altid imod kunder, med et smil på læben. Når en værkstedskunde er glad og tilfreds, så er vi også tilfredse. Vi lever af tilfredse og tilbagevendende kunder.

02

Vi tilbyder dig super konkurrencedygtige priser på alt fra services, reparationer og reservedele, uanset hvilken bilmodel eller prisklasse, der er tale om.

03

Vi har mange års erfaring indenfor branchen. Vi er et lille lokalt værksted, men med stor og bred ekspertise, samt et bil-drive der gør, at vi altid udvikler og holder os opdateret på alt, indenfor biler og teknik.